Blogg

I programmet förklarar Lisa Evander varför hon och hennes familj överväger att flytta till Spanien och varför hon tror att Sverige står inför stora problem. Hon tycker att politikerna måste ta sitt ansvar.

I detta program kommer vi flera gånger in på att Sverige har en följsamhet som gör att nationen med viss rätt kan beskrivas som ett lydrike där utländska intressen har ett stort inflytande. Den s.k. Huaweilagen har drivits igenom på några få månader efter att USA:s president kontaktade Stefan Löfvén tidigare i år. Den innebär att teleoperatörer ska kunna hindras från att köpa "osäker" utrustning, vilket i praktiken innebär utrustning från Huawei.

I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med ett klipp från Thomas Bodström eftersom han för en gångs skull säger något som är helt rätt. Vi diskuterar det faktum att Sverigedemokraterna vill ha särskilda internatskolor för invandrare för att de ska få möjlighet att bli en del av samhället, att en socialdemokratisk kvinna blivit utesluten för att hon blivit kär i en sverigedemokrat – trots att man stolt går i Pride-tåget under parollen ”rätten att få älska vem man vill”.

Fem tongivande personer inom alternativmedia möttes för att diskutera alternativmedias situation och dess framtid.

I panelen ingick Torbjörn Sassersson (Newsvoice), Jonas Nilsson (Palaestra media), Mikael Willgert (Swebbtv), Lennart Matikainen (Swebbtv) och Vávra Suk (Nya Tider).

Johanna berättar om sina hjälpbehov och att hon är mycket besviken på politikerna. Nu undrar hon var alla hennes inbetalda skattepengar har tagit vägen.

I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med att diskutera att det numera är en offentlig hemlighet att kriminella bokstavligen skrattar åt svensk kriminalvård. Matti förklarar att detta egentligen varit känt länge och att anledningen till detta bland annat är den tunga, utländska kriminalitet som har en helt annan kulturell bakgrund och många gånger inte är det mista intresserad av att bli rehabiliterad för att passa in i det svenska samhället.

I Detta avsnitt talar vi om den ekonomiska utvecklingen i Sverige, ärligheten bland politiker, klimatfrågan, vänsteraktivisten i våra myndigheter mm.

I detta program får vi exempel på olika asylbedrägerier och andra bedrägerier mot svenska myndigheter.Vi får också bildbevis på TV4:s insamlingsbedrägeri i Manilla tillsammans med SOS Barnbyar.

Detta program med Lennart Dahlgren, om politiker som ljuger för de gamla, är en uppföljning på ”Fjärde Statsmakten nr 26 om den skamliga behandlingen av de gamla” som handlade om att Stockholms kommun felaktigt påstår att 100 gamla måste sägas upp från sina lägenheter på grund av renovering. Detta påminde Lennart om  att politikerna ljög på samma sätt när hans mamma sades upp från Vintertullen, så. Även då skyllde politikerna på byggnadernas skick, men så fort de gamla flyttat ut, flyttade migranterna in utan renovering.

I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi naturligtvis med ett klipp av Stefan Löfven från den redan beryktade intervjun i senaste Agenda. Vi förundras över att man låta en så pass oinsatt person sätta sig ned och ta en längre intervju när stämningen är så pressad med anledning av den eskalerande kriminaliteten och vi undrar därtill hur Löfven själv kan tro att han ska kunna klara den med sitt vanliga svammel. Vi tror, och Matti sade det redan för några avsnitt sedan, att Löfven inte kommer att klara den här mandatperioden. Han har helt enkelt gjort bort sig för mycket och visar inga tecken på bättring. 

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)