Blogg

I det här programmet får vi genom utbegärd mailkorrespondens inblick i hur vänsteraktivister agerar inom Stockholms Universitet för att kicka en meriterad person och hur samma aktivister kan utnyttja universitetets resurser för spaning och politisk aktivism. Vi får också exempel på hur samma kretsar förmår polisen att genomföra ett till synes omotiverat och brutalt gripande, utan att presentera anmälan eller annan relevant information.

I veckans avsnitt av Erik och Matti diskuterar vi det ökande våldskapitalet hos kriminella ligor och ställer frågan om polisen över huvud taget kommer klara att möta detta.

Men vi startar med att titta på reklamfilm för Staffanstorp där det bara förekommer personer med traditionellt svenskt utseende vilket har skapat viss uppmärksamhet. I filmen lockar man med trygghet och samarbete mellan människor.

Vi avslutar med att titta på ett klipp från extrema uppgjorda slagsmål och diskuterar mötet mellan Sveriges och andra länders kulturer.

Kära Swebbtv-tittare!

Vi har idag fått en varning från Youtube. Denna gång innebär det ett vi inte kan ladda upp program på en vecka. Det är olyckligt med tanke på att vi har flera viktiga program på väg fram och som berör viktiga frågor inklusive uppföljning av kommunens hantering av de gamla.

Vi kommer inom kort lägga upp dagens avsnitt av "Erik och Matti" på Vimeo. 

Men det finns ingen anledning att misströsta. Vi har mängder med högintressanta program som fortfarande ligger på ute.

Svenskarna tror att finnar vågar kritisera massinvandring, islamisering och politiskt korrekthet, men de har fel konstaterade Kenneth Sikorski och Vasahammaren, två legendariska bloggare i finska alternativmedier när Jan Sjunnesson träffade dem i Helsingfors hösten 2019 för Swebbtv.

I detta program får vi höra P-O Eriksson, en mycket framgångsrik företagsledare, förklara varför han anser att klimatlarmen är väldigt överdrivna.

I detta program får vi möta boenden och politiker i samband med att cirka 100 åldringar tvingas lämna sina boenden på Fristads Serviceboende i Bromsten, västra Stockholm.

Vi inleder detta avsnitt med att diskutera hur värdegrunden har blivit som en cancer som har letat sig in i forskningsvärden.

I detta avsnitt diskuterar vi försöken att skapa ett drev mot Swebbtv. Vi tar också upp sveket mot de gamla och att Stockholms kommun säger upp åldringar från boenden och omvandlar dessa till boenden för migranter.

I dagens avsnitt av Erik och Matti inleder vi med att diskutera det faktum att Sveriges officiella hållning i frågan om att marknadsföra vårt land är att göra reklam för oss som ett lukrativt bidragsland för personer med stora familjer. Det är alltså inte ett skämt utan den officiella politiken.

I detta program får vi möta Nya tiders chefredaktör Vávra Suk och reporter Jesper Johansson som berättar hur Jesper Johansson blev gripen på Bokmässan efter att han har ställt frågor till Pierre Schori. Vávra Suk förklarar att de skapar oro i de politiskt korrekta leden genom sin närvaro på bokmässan. Vi ser ett klipp med Författarförbundets protest för några år sedan när författarna tågade runt med igentejpade munnar. Protesten gällde att författarna inte accepterade Nya Tiders deltagande på bokmässan. De påstod att de blir tystade av Nya Tider men i själva verket ville de tysta Nya Tider.

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)