Blogg

Idag fokuserar vi på ett speciellt tema som är ett område som Jacob har studerat:

"Agenda 2030 och de globala målen (inklusive klimat och hälsa). Det teknokratiska övervakningssamhället och dess konsekvenser."

Jacob säger på sin blogg att "Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått". 

Har du frågor eller kommentarer inom detta område är du särskilt välkommen att ringa in på telefonnummer 08-122 000 36. Telefonslussen öppnar kl 9.45 idag tisdag. Välkommen med ditt samtal.

Docent Kyösti Tarvainen har skickat ett mail från Finland till Sveriges Riksdag där han informerar om att svenskarna är i minoritet i Sverige inom 40 år med nuvarande invandring. Han informerar också om att majoriteten av invandrarna till Sverige är muslimer medan det i till exempelvis Danmark är 1 av 20 invandrare som är muslim. Dessutom har Danmark bara en åttondel av Sveriges invandring.

I detta program samtalar Mikael Willgert med entreprenören och författaren Arne Weinz om Sveriges demografiska utveckling. Arne har varit med flera gånger i Swebbtv och har skrivit boken Perfekt storm som skildrar ett muslimskt maktövertagande av Sverige år 2027. Han har fördjupat sig i islam och hur samhällen som har en stor invandring av muslimer förändras av detta.

Swebbtv Nyheter 6 augusti 2020 om explosionen i Beirut, Amanda Lind, Iraks förra försvarsminister och mycket annat.

I "Ring Swebbtv Live" ringer tittarna in och får denna gång tala med Arne Weinz och Lennart Matikainen i studion. Arne är entreprenör och författare. Han har bl.a. skrivit den populära boken Perfekt Storm som handlar om en invasion av Sverige. (Du hittar boken i vår webbshop för endast 239 kr inkl frakt.) Arne var också med i Swebbtv Lördagsintervju nr 84 där han berättade om sin karriär som företagare. Telefonnumret till programmet är 08-122 000 36

I förra veckan gick ett stort antal erfarna läkare ut i en gemensam presskonferens där de förklarade att det finns billiga och effektiva behandlingsmetoder mot Covid 19 som motarbetas av läkemedelsbolagen.

Videon blev viral på Facebook och fick snabbt många miljoner visningar innan den censurerades och togs ner.

I detta program går Lars Bern igenom på vilket sätt medicinindustrin motarbetar billiga och fungerande behandlingsmetoder till förmån för massvaccinationer med en omsättning på tusentals miljarder kronor. 
Han förklarar också hur vi var och en kan reducera risken för smitta med Covid 19 genom att förbättra vårt immunförsvar och motarbeta det som kallas den Metabola Pandemin.

I slutet av programmet diskuterar Lars Bern med Mikael Willgert om de frågor som har tagits upp.

I "Ring Swebbtv Live" ringer tittarna in och får denna gång tala med Arne Weinz och Mikael Willgert i studion. Arne är entreprenör och författare. Han har bl.a. skrivit den populära boken Perfekt Storm som handlar om en invasion av Sverige. Arne var också med i Swebbtv Lördagsintervju nr 84 där han berättade om sin karriär som företagare.

Lars Bern kommenterar i detta samtal med Mikael Willgert, beslutet kring EU:s stödpaket. Han anser att Stefan Löfven har blivit grundlurad.

I detta vetenskapsprogram om myndigheternas politisering efter -68, förklarar professor em. i etnologi Karl-Olov Arnstberg vad Woke-rörelsen innebär. Han ställer frågan om det är troligt att Woke-aktivisterna blir framtidens makthavare i likhet med 68-aktivisterna som tagit kontroll över politiken, medierna och våra myndigheter. 

Detta är en återutsändning av Ring Swebbtv från den 14 juli med Karl-Olov Arnstberg och Mikael Willgert i studion. Vi hade problem med ljudet i direktsändningen vilket gjorde att de första samtalen inte kom med. Nu är ljudet restaurerat och vi lägger därför ut det intressanta programmet igen, denna gång med alla samtal.

Ring Swebbtv Live gör uppehåll i två veckor och planeras starta igen den 4 augusti kl 10.00

I programmet om Corona deltar läkaren och analytikern Peter Abelin för att diskutera olika märkliga omständigheter kopplade till viruset. Vi diskuterar även följderna av pandemin och vilka vinster som har utfallit för olika aktörer.

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)