Sverige tar emot mer än 10 gånger så många asylsökande som exempelvis Danmark och mer än fyra gånger så många som de övriga nordiska länderna tillsammans.

Vår slutsats är att regeringen och våra myndigheter inte försvarar Sveriges gränser eller välfärd. Tvärtom har myndigheter bedrivit aktivism för att möjliggöra massinvandringen och underlåter att göra självklara kontroller.


Enligt Dublinförordningen ska flyktingar söka asyl i första säkra land men trots detta ges asyl till personer som kommer över gränsen från Danmark.

Antalet uppehållstillstånd växer successivt och har sexfaldigats de senaste decennierna. Man räknar också med ytterligare en halv miljon uppehållstillstånd de närmaste åren.

Sedan år 2000 har antalet med utländsk bakgrund i Sverige ökat med närmare 1,3 miljoner medan antalet med svensk bakgrund har minskat med ca 20.000.

43 % av männen i Stockholm i ålder 15-44 (den brottsaktiva åldern) har utländsk bakgrund år 2017. I Malmö är motsvarande siffra 55% och i Botkyrka 71%. Dessa siffror ökar snabbt och Affes statistikblogg har gjort prognoser samtliga kommuner.

1970 var 60% av utrikes födda män, i samma samma åldersgrupp, från andra nordiska länder medan detta år 2017 har ändrats till att 60% av samma grupp kommer från Afrika och Asien.

De asylsökande som har fått tillfälliga uppehållstillstånd får beviljade förlängningar i 94 % av ansökningarna.

För arbetskraftsinvandringen är risken uppenbar att migranter köper en anställning från oseriösa företagare. Efter 4 års anställning ges permanent uppehållstillstånd till den som arbetar och dennes anhöriga. En förutsättning är att de kan försörja sig. Problemet är att det inte finns någon riktig kontroll av att de verkligen gör detta. 

 -----------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

Här finns beskrivningar och kommentarer på våra program. Skicka gärna synpunkter och tips till info@swebbtv.se

Vill du bidra ekonomiskt går det bra på

• Swish 123 535 86 92 

• Bankgiro 147-0558.

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

 GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)