Cissi berättar hur hon som barn växte upp i en liten by i Norrland och kom att känna sig stolt över sitt land och sitt historiska arv.När hon blev äldre flyttade hon till Stockholm och bosatte sig i Jordbro vid sekelskiftet år 2000.

Hon fick där erfara mångkulturens baksida med övergrepp och hot mot invånarna. Hon berättar att hon kände sig så otrygg att hon inte gick till affären en sen eftermiddag för att handla, utan sällskap av en väninna.

Barn i vänkretsen blev utsatta för övergrepp. Ett flicka som är kamrat till hennes barn har blivit utsatt för en gruppvåldtäkt och hon berättar att hon ger sina döttrar noggranna säkerhetsinstruktioner för att undvika problem.

Efter att ha satt sig in i frågan har hennes slutsats blivit att vi svenskar ska förbereda sig på "vad som komma skall". Hon förklarar att det handlar om ett folkutbyte där Sverige ska fyllas med människor från andra länder enligt de dokument som har tagits fram inom FN. Senast FNs migrationsramverk Global Compact. Hon anser att Sveriges gränser snarast bör stängas.

Det som ytterst oroar henne är risken för att Sverige ska bli influerat av islamismen. Det är sådant som gör att hon och hennes familj har beslutat att lämna Sverige. Hon berättar hur hon tänker kring detta och hur hon ser på att hennes döttrar kanske gifter sig med män från det land dit de flyttar.

-------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

Här finns beskrivningar och kommentarer på våra program. Skicka gärna synpunkter och tips till info@swebbtv.se

Vill du bidra ekonomiskt går det bra på

• Swish 123 535 86 92 

• Bankgiro 147-0558.

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

 GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)